€{{amount_with_comma_separator}}
ORDER BEFORE 21:00, SHIPPED THE SAME (BUSINESS)DAY FREE DELIVERY WITHIN THE NETHERLANDS, GERMANY & BELGIUM 14 DAYS RIGHT OF RETURN

Careers

Wij zijn een dynamisch modebedrijf. Jong van hart met twee sterke eigen merken die elk hun eigen verhaal vertellen en een unieke, herkenbare stijl weerspiegelen.

PUREWHITE is een Amsterdams modemerk opgericht in 2008 door drie jonge ondernemers. Het logo van het merk, een driehoek, symboliseert een drie-eenheid en diepe vriendschap van deze mannen. Het merk is oorspronkelijk begonnen met het produceren van witte overhemden voor mannen en is uitgegroeid tot een modemerk met een uitgebreide denim collectie en accessoires. Purewhite biedt de moderne man betaalbare en tijdloze ontwerpen voor elk seizoen. Onze slogan is dan ook: Live by your own rules!

Ballin Amsterdam is het jongere en sportievere broertje van Purewhite. Geïnspireerd door de straten van Amsterdam, waar Ballin zijn wortels heeft liggen, het juicht diversiteit toe en omhelst de straatcultuur. Ballin Amsterdam is puur en wil verder gaan dan oppervlakkigheid of materialistische luxe. Het wil de jongeren inspireren om hun dromen waar te maken, om te geloven in hun talent. Bij Ballin Amsterdam streven we naar een community die is gebaseerd op authenticiteit en persoonlijke connecties.

Met een hoofdkantoor in Amsterdam en een team van 50 medewerkers ontwerpen wij 2 sterke merken, runnen wij onze eigen Purewhite en Ballin Amsterdam stores in verschillende steden en managen wij een verkoopnetwerk van meer dan 350 verkooppunten in Nederland en België.

Het geheim van ons bedrijf is dat we beschikken over een gemotiveerd en flexibel team dat in staat is om zich aan veranderingen aan te passen en deze te bevorderen. Als je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, kennis kunt bijbrengen en je beroepsmatig wilt ontwikkelen, dan ben jij de geschikte persoon voor ons. Sluit je aan bij het team en help ons om ons doel te bereiken: Purewhite en Ballin Amsterdam naar een next level brengen

Shopping Cart