€{{amount_with_comma_separator}}
ORDERED BEFORE 19:00 ON WORKING DAYS, SHIPPED THE SAME DAY FREE DELIVERY WITHIN THE NETHERLANDS, GERMANY & BELGIUM 14 DAYS RIGHT OF RETURN

Careers

Wij zijn een dynamisch modebedrijf. Jong van hart met twee sterke eigen merken die elk hun eigen verhaal vertellen en een unieke, herkenbare stijl weerspiegelen.

PUREWHITE is een Amsterdams modemerk opgericht in 2008 door drie jonge ondernemers. Het logo van het merk, een driehoek, symboliseert een drie-eenheid en diepe vriendschap van deze mannen. Het merk is oorspronkelijk begonnen met het produceren van witte overhemden voor mannen en is uitgegroeid tot een modemerk met een uitgebreide denim collectie en accessoires. Purewhite biedt de moderne man betaalbare en tijdloze ontwerpen voor elk seizoen. Onze slogan is dan ook: Live by your own rules!

Ballin Amsterdam is het jongere en sportievere broertje van Purewhite. Geïnspireerd door de straten van Amsterdam, waar Ballin zijn wortels heeft liggen, het juicht diversiteit toe en omhelst de straatcultuur. Ballin Amsterdam is puur en wil verder gaan dan oppervlakkigheid of materialistische luxe. Het wil de jongeren inspireren om hun dromen waar te maken, om te geloven in hun talent. Bij Ballin Amsterdam streven we naar een community die is gebaseerd op authenticiteit en persoonlijke connecties.

Met een hoofdkantoor in Amsterdam en een team van 50 medewerkers ontwerpen wij 2 sterke merken, runnen wij onze eigen Purewhite en Ballin Amsterdam stores in verschillende steden en managen wij een verkoopnetwerk van meer dan 350 verkooppunten in Nederland en België.

Het geheim van ons bedrijf is dat we beschikken over een gemotiveerd en flexibel team dat in staat is om zich aan veranderingen aan te passen en deze te bevorderen. Als je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, kennis kunt bijbrengen en je beroepsmatig wilt ontwikkelen, dan ben jij de geschikte persoon voor ons. Sluit je aan bij het team en help ons om ons doel te bereiken: Purewhite en Ballin Amsterdam naar een next level brengen

Functie: Productmanager 
Dienstverband: Contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot contract onbepaalde tijd
Aantal uren: 40 uur
Locatie: Amsterdam hoofdkantoor

De functie
Mede dankzij de groei van beide merken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productmanager die ons team komt versterken. Als productmanager ben jij de spil in het productieproces en zorg je dat je de juiste informatie en samples tot je beschikking hebt om alle producten op de juiste manier te ontwikkelen en uiteindelijk te produceren. Het leuke aan deze baan is dat je met veel verschillende nationale en internationale bedrijven contact hebt en regelmatig de “productie puzzel” mag oplossen. Je begeleidt het proces van eerste tekening of sample tot aan de levering. Je draagt verantwoordelijkheid voor correcte style sheets en sizespecs. Je adviseert vanuit een technisch oogpunt, bewaakt de productieplanning en begeleidt de totstandkoming van de collecties.

Samen met ons productieteam bepaal je waar we gaan produceren en houd je rekening met de gestelde kwaliteitsdoelstellingen. Je geeft onze fabrikanten duidelijke en heldere instructies waardoor alle processen soepel verlopen. Je controleert alle samples secuur en zorgt verder voor een goed vervolg. Ook ben jij op het gebied van maatschema’s een perfectionist.

Wat ga jij doen?
- Opstellen van sizespecs gebaseerd op de stylesheets, de fitting bewaken en bijsturen tijdens het proces; 
- Samen met de afdeling design de proto samples beoordelen;
- Controleren en beoordelen van SMS-samples, sizeset samples, pre- production samples en shipment samples en het communiceren van opmerkingen hierover naar de leveranciers;
- Administratief alles accuraat bijhouden;
- Relatiebeheer van huidige fabrikanten;
- Controle bij klachten en het geven van feedback;
- Inkooporders plaatsen en opvolgen;
- Bewaken van de productieplanning.

Wat breng jij mee?
- Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in Fashion Management; 
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Je bent full time beschikbaar;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
- Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft Office, in bijzonder Excel;
- Kennis in Adobe Cs (Photoshop, Indesign, Illustrator) is een pré;
- Je bent flexibel, proactief, zelfstandig en denkt in oplossingen.

Wat kun je van ons verwachten?
- Een marktconform salaris;
- 25 vakantiedagen;
- Een prima pensioenregeling;
- Een laptop;
- Een kleding budget;
- Dagelijks een verse en gezonde lunch;
- De mogelijkheid om te groeien en je creativiteit kwijt te kunnen;
- Wij vinden teambuilding én bodybuilding belangrijk, daarom komt er wekelijks een fitness instructeur naar onze showroom.

Enthousiast geworden?
Wil jij voor een snelgroeiend Nederlands modebedrijf werken en samen met een team van enthousiaste collega’s de merken Purewhite en Ballin Amsterdam naar een next level brengen? Verras ons met jouw CV en een jou typerende motivatie, mail dit middels de onderstaande knop en begin een succesvolle carrière.

Zo gaan we om met jouw sollicitatie
We kijken uit naar jouw sollicitatie. Wanneer je solliciteert gaan we aan de slag met jouw CV en maken we een analyse van jouw gegevens en de match met de vacature. Een klus die we graag grondig uitvoeren.

Apply

Functie: Store Manager 
Dienstverband: contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot contract onbepaalde tijd
Aantal uren: 38 uur
Locatie: Amsterdam the Style Outlets, SugarCity Ring 1 in Halfweg

Voor onze PUREWHITE store zijn wij momenteel op zoek naar een:
Store Manager

Jij geeft leiding aan het personeel in de winkel en draagt zorg voor de kwaliteit van het personeel. Je motiveert het team en traint hen waar nodig om zo het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast zorg jij ervoor dat resultaatgerichte doelen worden beoordeeld en behaald. Zo ben je ook verantwoordelijk voor het verzorgen van een ideale werkomgeving waarbij werknemers worden gefaciliteerd en gecoacht in zijn/haar ontwikkeling. 

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
- Beheren en behalen van winkeldoelstellingen;
- De vereiste verkoop strategie plannen, toepassen en controleren om de verkoopdoelstellingen te halen. Invloed uit oefenen op de verkoop. Als Store Manager weet je hoe je moet verkopen en klanten kan helpen;
- Winkel richtlijnen en procedures worden gevolgd en geoptimaliseerd;
- Ervoor zorgen dat er een voortreffelijke klantenservice in de winkel wordt verleend;
- Managementindicatoren en kosten analyseren en reviewen om ze te verbeteren;
- Zorgen dat de verkoopruimte efficiënt is ingedeeld om de maximale rentabiliteit te halen;
- Bekend zijn met de collectie, controleren van de voorraad, coördineren en verwerken van de goederenaanname en het beheren van de voorraad om zoveel mogelijk te verkopen;
- Optreden als een rolmodel en effectieve communicatie binnen het team bevorderen;
- Nieuwe medewerkers aannemen, scholen en voor een naadloze integratie in het team zorgen;
- Leiden en motiveren van het team en ervoor zorgen dat het potentieel van de medewerkers tot ontwikkeling komt;
- Plannen, organiseren, prioriteiten stellen en verdelen van taken, optimaal gebruik maken van de middelen en kosten tot een minimum beperken;
- Zorgen voor een optimaal beheer van de administratieve plichten, waaronder het bijhouden van omzetgegevens, kassa administratie en het opstellen van roosters;
- Bepaal en bewaak het winkelbeeld en de visual merchandising.

Wij zijn op zoek naar een persoon met relevante ervaring in het leiden van een dynamische winkel binnen de modedetailhandel. Je moet zelfmotiverend zijn, je team inspireren om het werk goed te doen door het team als een voorbeeld te leiden om voortreffelijke resultaten te leveren. Je bent 5 dagen beschikbaar waarvan minimaal 1 weekend dag. Je moet verkoopgericht, georganiseerd en vasthoudend zijn, een probleemoplosser die in staat is om onder druk te werken en zich aan veranderingen aan te passen.

Onze Store Manager kan rekenen op:
- Een uitdagende, dynamische fulltime baan (38 uur per week);
- Marktconform salaris en Store Managers bonus;
- 25 vakantiedagen naar rato, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling;
- Kleding budget en aantrekkelijke personeelskorting op onze collectie van Purewhite en Ballin Amsterdam;
- Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van Districtmanager.

Als je ervan houdt om verantwoordelijkheden te delen, jezelf zowel persoonlijk als beroepsmatig te ontwikkelen en je mee wilt groeien met een dynamisch modebedrijf dat in expansie is, dan is dit jouw kans! Verras ons met jouw CV en een jou typerende motivatie, mail dit middels de onderstaande knop en begin een succesvolle carrière bij PUREWHITE.

Apply

Functie: Store Manager
Dienstverband: contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot contract onbepaalde tijd
Aantal uren: 38 uur
Locatie: BATAVIA STAD Fashion Outlet in Lelystad

Voor onze PUREWHITE store zijn wij momenteel op zoek naar een:
Store Manager

Jij geeft leiding aan het personeel in de winkel en draagt zorg voor de kwaliteit van het personeel. Je motiveert het team en traint hen waar nodig om zo het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast zorg jij ervoor dat resultaatgerichte doelen worden beoordeeld en behaald. Zo ben je ook verantwoordelijk voor het verzorgen van een ideale werkomgeving waarbij werknemers worden gefaciliteerd en gecoacht in zijn/haar ontwikkeling.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:
- Beheren en behalen van winkeldoelstellingen;
- De vereiste verkoop strategie plannen, toepassen en controleren om de verkoopdoelstellingen te halen. Invloed uit oefenen op de verkoop. Als Store Manager weet je hoe je moet verkopen en klanten kan helpen;
- Winkel richtlijnen en procedures worden gevolgd en geoptimaliseerd;
- Ervoor zorgen dat er een voortreffelijke klantenservice in de winkel wordt verleend;
- Managementindicatoren en kosten analyseren en reviewen om ze te verbeteren;
- Zorgen dat de verkoopruimte efficiënt is ingedeeld om de maximale rentabiliteit te halen;
- Bekend zijn met de collectie, controleren van de voorraad, coördineren en verwerken van de goederenaanname en het beheren van de voorraad om zoveel mogelijk te verkopen;
- Optreden als een rolmodel en effectieve communicatie binnen het team bevorderen;
- Nieuwe medewerkers aannemen, scholen en voor een naadloze integratie in het team zorgen;
- Leiden en motiveren van het team en ervoor zorgen dat het potentieel van de medewerkers tot ontwikkeling komt;
- Plannen, organiseren, prioriteiten stellen en verdelen van taken, optimaal gebruik maken van de middelen en kosten tot een minimum beperken;
- Zorgen voor een optimaal beheer van de administratieve plichten, waaronder het bijhouden van omzetgegevens, kassa administratie en het opstellen van roosters;
- Bepaal en bewaak het winkelbeeld en de visual merchandising.

Wij zijn op zoek naar een persoon met relevante ervaring in het leiden van een dynamische winkel binnen de modedetailhandel. Je moet zelfmotiverend zijn, je team inspireren om het werk goed te doen door het team als een voorbeeld te leiden om voortreffelijke resultaten te leveren. Je bent 5 dagen beschikbaar waarvan minimaal 1 weekend dag. Je moet verkoopgericht, georganiseerd en vasthoudend zijn, een probleemoplosser die in staat is om onder druk te werken en zich aan veranderingen aan te passen.

Onze Store Manager kan rekenen op:
- Een uitdagende, dynamische fulltime baan (38 uur per week);
- Marktconform salaris en Store Managers bonus;
- 25 vakantiedagen naar rato, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling;
- Kleding budget en aantrekkelijke personeelskorting op onze collectie van Purewhite en Ballin Amsterdam;
- Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van Districtmanager.

Als je ervan houdt om verantwoordelijkheden te delen, jezelf zowel persoonlijk als beroepsmatig te ontwikkelen en je mee wilt groeien met een dynamisch modebedrijf dat in expansie is, dan is dit jouw kans! Verras ons met jouw CV en een jou typerende motivatie, mail dit middels de onderstaande knop en begin een succesvolle carrière bij PUREWHITE.

Apply

Functie: verkoopmedewerker
Dienstverband: contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot contract onbepaalde tijd
Aantal uren: 16 – 38 uur
Locatie: Designer Outlet Roosendaal

Wij zoeken voor onze winkels in de Designer Outlet Roosendaal enthousiaste en energieke verkoop talenten.

Heb jij passie voor mode, beschik jij over verantwoordelijkheidsgevoel en zorg je ervoor dat de klant altijd met een “big smile” en een volle tas de winkel verlaat? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat wij van jou verwachten:
- Je legt makkelijk contacten en weet op natuurlijke wijze vriendelijke gesprekken aan te knopen, je aan te passen aan verschillende type klanten en problemen met een glimlach op te lossen;
- Je werkt graag in een team terwijl je jouw individuele vaardigheden op de verkoopvloer verbetert;
- Je neemt een proactieve en besluitvaardige houding aan en durft out-of-the-box te denken;
- Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een representatieve uitstraling van onze winkel en het behalen van (omzet)doelstellingen;
- Je bent flexibel beschikbaar - waaronder avonden, weekenden en feestdagen

Wat je van ons mag verwachten:
- Je komt terecht in een organisatie met een informele cultuur en korte lijnen;
- Marktconform salaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en diner vergoeding
- Korting op PUREWHITE en Ballin Amsterdam kleding
- Kans om deel uit te maken van een jong, groeiend en hecht team

Lijkt het jou wat om ons team te versterken? Verras ons met jouw CV en een jou typerende motivatie, mail dit middels de onderstaande knop en begin een succesvolle carrière bij PUREWHITE.

Apply

Functie: Verkoopmedewerker
Dienstverband: contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot contract onbepaalde tijd
Aantal uren: 16 – 38 uur
Locatie: Batavia Stad Fashion Outlet

Wij zoeken voor onze winkels in Batavia Stad Fashion Outlet enthousiaste en energieke verkoop talenten.

Heb jij passie voor mode, beschik jij over verantwoordelijkheidsgevoel en zorg je ervoor dat de klant altijd met een “big smile” en een volle tas de winkel verlaat? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat wij van jou verwachten:
- Je legt makkelijk contacten en weet op natuurlijke wijze vriendelijke gesprekken aan te knopen, je aan te passen aan verschillende type klanten en problemen met een glimlach op te lossen;
- Je werkt graag in een team terwijl je jouw individuele vaardigheden op de verkoopvloer verbetert;
- Je neemt een proactieve en besluitvaardige houding aan en durft out-of-the-box te denken;
- Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een representatieve uitstraling van onze winkel en het behalen van (omzet)doelstellingen;
- Je bent flexibel beschikbaar - waaronder avonden, weekenden en feestdagen

Wat je van ons mag verwachten:
- Je komt terecht in een organisatie met een informele cultuur en korte lijnen;
- Marktconform salaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en diner vergoeding
- Korting op PUREWHITE en Ballin Amsterdam kleding
- Kans om deel uit te maken van een jong, groeiend en hecht team

Lijkt het jou wat om ons team te versterken? Verras ons met jouw CV en een jou typerende motivatie, mail dit middels de onderstaande knop en begin een succesvolle carrière bij PUREWHITE.

Apply

Functie: Verkoopmedewerker
Dienstverband: contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot contract onbepaalde tijd
Aantal uren: 16 – 38 uur
Locatie: Amsterdam the Style Outlets

Wij zoeken voor onze nieuwe flaglet in Amsterdam the Style Outlets enthousiaste en energieke verkoop talenten.

Heb jij passie voor mode, beschik jij over verantwoordelijkheidsgevoel en zorg je ervoor dat de klant altijd met een “big smile” en een volle tas de winkel verlaat? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat wij van jou verwachten:
- Je legt makkelijk contacten en weet op natuurlijke wijze vriendelijke gesprekken aan te knopen, je aan te passen aan verschillende type klanten en problemen met een glimlach op te lossen;
- Je werkt graag in een team terwijl je jouw individuele vaardigheden op de verkoopvloer verbetert;
- Je neemt een proactieve en besluitvaardige houding aan en durft out-of-the-box te denken;
- Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een representatieve uitstraling van onze winkel en het behalen van (omzet)doelstellingen;
- Je bent flexibel beschikbaar - waaronder avonden, weekenden en feestdagen

Wat je van ons mag verwachten:
- Je komt terecht in een organisatie met een informele cultuur en korte lijnen;
- Marktconform salaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en diner vergoeding
- Korting op PUREWHITE en Ballin Amsterdam kleding
- Kans om deel uit te maken van een jong, groeiend en hecht team

Lijkt het jou wat om ons team te versterken? Verras ons met jouw CV en een jou typerende motivatie, mail dit middels de onderstaande knop en begin een succesvolle carrière bij PUREWHITE.

Apply

Shopping Cart