€{{amount_with_comma_separator}}
ORDER BEFORE 21:00, SHIPPED THE SAME (BUSINESS)DAY FREE DELIVERY WITHIN THE NETHERLANDS, GERMANY & BELGIUM 14 DAYS RIGHT OF RETURN


Storemanager / 40 uur / Batavia Stad outlet center

Kom deel uitmaken van ons team!
Wij zijn een dynamisch modebedrijf. Jong van hart met twee sterke merken die elk hun eigen verhaal vertellen en een unieke, herkenbare stijl weerspiegelen.
Purewhite is een Amsterdams modemerk opgericht in 2008 door drie jonge ondernemers. Het logo van het merk, een driehoek, symboliseert een drie-eenheid en diepe vriendschap van deze mannen. Het merk is oorspronkelijk begonnen met het produceren van witte overhemden voor mannen en is uitgegroeid tot een modemerk met een uitgebreide denim collectie en accessoires. Purewhite biedt de moderne man betaalbare en tijdloze ontwerpen voor elk seizoen.

Ballin Amsterdam is het jongere en sportievere broertje van Purewhite. Geïnspireerd door de straten van Amsterdam, waar Ballin zijn wortels heeft liggen, juicht Ballin diversiteit toe en omhelst de straatcultuur. Ballin Amsterdam is puur en wil verder gaan dan oppervlakkigheid of materialistische luxe. Ballin Amsterdam wil de jongeren inspireren om hun dromen waar te maken, om te geloven in hun talent. Bij Ballin Amsterdam streven we naar een community die is gebaseerd op authenticiteit en persoonlijke connecties.

We hebben een verkoopnetwerk van meer dan 500 verkooppunten in Nederland en België met 50 medewerkers die in onze winkels en op het hoofdkantoor in Amsterdam werken.

Het geheim van ons bedrijf is dat we beschikken over een gemotiveerd en flexibel team dat in staat is om zich aan veranderingen aan te passen en deze te bevorderen. Als je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, kennis kunt bijbrengen en je beroepsmatig wilt ontwikkelen, dan ben jij de geschikte persoon voor ons. Sluit je aan bij het team van Purewhite en help ons om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: Purewhite en Ballin Amsterdam naar een next level brengen.

Voor onze Purewhite store zijn wij momenteel op zoek naar een: Store Manager
Je zult verantwoordelijk zijn voor de algemene gang van zaken van jouw winkel en legt verantwoording af tegenover de COO. Je zult ervoor zorgen dat verkooptargets worden overschreden, dat de klantenservice optimaal is en dat de winkel er onberispelijk uitziet. Je zult verantwoordelijk zijn voor het leiden en motiveren van jouw team, waarbij je steeds zorgt voor een energieke en prettige werksfeer.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

 • De vereiste verkoop strategie plannen, toepassen en controleren om de verkooptargets te halen en te overschrijden. Invloed uit oefenen op de verkoop. Als store manager weet je hoe je moet verkopen en klanten kan helpen;
 • Ervoor zorgen dat er een voortreffelijke klantenservice in de winkel wordt verleend;
 • Managementindicatoren en kosten analyseren en reviewen om ze te verbeteren;
 • Zorgen dat de verkoopruimte efficiënt is ingedeeld om de maximale rentabiliteit te halen;
 • Bekend zijn met de collectie, controleren van de voorraad, coördineren en verwerken van de goederenaanname en het beheren van de voorraad om zoveel mogelijk te verkopen;
 • Optreden als een rolmodel en effectieve communicatie binnen het team bevorderen;
 • Nieuwe medewerkers aannemen, scholen en voor een naadloze integratie in het team zorgen;
 • Leiden en motiveren van het team en ervoor zorgen dat het potentieel van de medewerkers tot ontwikkeling komt;
 • Plannen, organiseren, prioriteiten stellen en verdelen van taken, optimaal gebruik maken van de middelen en kosten tot een minimum beperken;
 • Zorgen voor een optimaal beheer van de administratieve plichten, waaronder het bijhouden van omzetgegevens, kassa administratie en het opstellen van roosters;
 • Bepaal en bewaak het winkelbeeld en de visual merchandising.

Wij zijn op zoek naar een persoon met een relevante ervaring in het leiden van een dynamische winkel binnen de modedetailhandel. Je moet zelfmotiverend zijn, je team inspireren om het werk goed te doen door het team als een voorbeeld te leiden en voortreffelijke resultaten leveren. Je moet verkoopgericht, georganiseerd en vasthoudend zijn, een probleemoplosser die in staat is om onder druk te werken en zich aan veranderingen aan te passen.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

 • Een uitdagende, dynamische fulltime baan (40 uur per week);
 • Aantrekkelijke personeelskorting op onze collectie van Purewhite en Ballin Amsterdam;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Marktconform salaris.

Als je ervan houdt om verantwoordelijkheden te delen, jezelf zowel persoonlijk als beroepsmatig te ontwikkelen en je mee wilt groeien met een dynamisch modebedrijf dat in expansie is, dan is dit jouw kans!
Verras ons met jouw CV en een jou typerende motivatie, mail dit naar hr@purewhite.nl en begin een succesvolle carrière bij Purehwite.

Shopping Cart